44 91 90 77 skovlunde@anicura.dk

Hvem er vi?

På Dyreklinikken Skovlunde – Herlev har vi et bredt hold af dyrlæger og veterinærsygeplejersker ansat. Det betyder at vi kan tilbyde specialiseret viden inden for stort set alle grene af faget. Herunder kan du lære os lidt bedre at kende.

Dyrlæger

Stig Feldballe Bernholm

Dyrlæge

Stig er uddannet dyrlæge  1991 og har været at finde her på klinikken lige siden. I 1996 blev han medejer og siden 2005 har han været ene ejer af klinikken.

Stig har stor erfaring og interesse indenfor kattesygdomme. Det betyder blandt andet at Stig i høj grad har kontakten med de mange katteopdrættere, som kommer i klinikken.

Stigs andet store interesseområde er ortopædkirurgi. En stor del af Stigs tid på operationsstuen bliver således brugt på at operere discusprolapser, brækkede ben eller knækkede korsbånd.

Stig har desuden meget efteruddannelse indenfor sygdom hos fugle, så har du en fugl med herned, vil det som regel være Stig du møder.

Pernille Hansen

Dyrlæge

Pernille er uddannet fra Landbohøjskolen i 1997. De første 3 år arbejdede hun på Karlslunde Dyrehospital og siden år 2000 har hun været en del af Dyreklinikken Skovlunde – Herlev. Pernille har alle årene været den hovedansvarlige for klinikkens hudpatienter og løbende holdt sig ajour med den nyeste viden på området.

Siden 2008 har Pernille taget en række kurser i tandsygdomme- og behandlinger. Tandbehandlinger udgør i dag en stor del af Pernilles daglige arbejde i klinikken.

Pernilles tredje store interesseområde er adfærd og hun har siden 2003 behandlet hunde og katte med adfærdsproblemer og holdt foredrag for ejere, veterinærsygeplejersker og dyrlæger.

Anne Jørgensen

Dyrlæge

Anne er uddannet dyrlæge i 2006 fra Landbohøjskolen og har lige siden været ansat her på dyreklinikken. Anne har desuden en mangeårig og bred erfaring indenfor diagnostik og behandling af både medicinske og kirurgiske sygdomme hos familiedyr.

Annes særlige interesse er Intern Medicin og akut medicin og hun færdiggjorde i 2012 et 3-årigt europæisk uddannelsesforløb inden for netop dette område.

Derudover har Anne en hovedinteresse i ultralydsscanning, som hun har efteruddannet og dygtiggjort sig i siden 2007. Anne foretager for nuværende størstedelen af klinikkens scanninger.

Anne Topholm

Fagdyrlæge i hunde- og kattesygdomme

Anne er uddannet dyrlæge fra 1997 og har igennem alle årene arbejdet på smårdyrsklinikker i Nordsjælland og Københavnsområdet, inden hun i januar 2019 blev fastansat på Skovlunde Dyrehospital.

Annes primære interesse er kirurgien og hun har lagt det meste af sin efteruddannelse på dette område. Dette betyder at hun ofte er at finde på operationsstuen. Anne er p.t. ved at uddanne sig til en mastergrad i veterinær kirurgi, som forhåbentlig er i hus sommeren 2020.

Annes anden store interesse er anæstesi, som hænger godt sammen med den kirurgiske interesse. Desuden har hun igennem 4 år fungeret som natte- og weekendvagt på akutmodtagelsen på Anicura Københavns Dyrehospital og derigennem opnået en del erfaring indenfor akutmedicin.

Helga Lisa Helgadottir

Dyrlæge, Barselsvikar

Helga er uddannet dyrlæge og blev færdig med uddannelsen på Københavns Universitet i 2016. Hun har tidligere arbejdet på en dyreklinik på Island, og på et større dyrehospital i Sverige. Her arbejdede hun tæt sammen med mange specialister, hvilket har gjort at hun har opnået stor viden på kort tid inden for mange områder. Hun interesserer sig særligt for kirurgi, akut medicin og ultralydsscanning.

Helga har siden juni 2019 været en del af Skovlunde Dyrehospital. 

Nanna Sand Lübbers

Dyrlægestuderende

Nanna har arbejdet her på klinikken siden sommeren 2018. Hun startede på dyrlægestudiet i efteråret 2016.  Nanna hjælper primært til i hverdagens eftermiddagstimer, om lørdagen i vores pet-shop samt assisterer vores dyrlæger ved akutvagter i weekenderne. Det er en rigtig god mulighed for Nanna at kunne kombinere det teoretiske på studiet, med den praktiske erfaring her på klinikken.

Sandra Deigaard Krogh

Dyrlægestuderende

Sandra har siden foråret 2016 været ansat som dyrlægestuderende på dyreklinikken. For Sandra er arbejdet på klinikken en fantastisk mulighed for at hænge den teoretiske viden fra studiet op på noget praktisk erfaring fra dyreklinikken. Sandra kan I primært møde om lørdagen i vores petshop, men hun hjælper også til i de weekender, hvor vores dyrlæger har akutvagten.

Marie Kofoed Stender

Dyrlægestuderende

Marie startede på dyrlægestudiet i september 2016. Hun blev ansat her på klinikken i forbindelse med, at vi flyttede til større lokaler i juni 2018. Marie hjælper primært til i hverdagens eftermiddagstimer, om lørdagen i vores pet-shop samt assisterer vores dyrlæger ved akutvagter i weekenderne. Det er en rigtig god mulighed for Marie at kunne kombinere det teoretiske på studiet, med den praktiske erfaring her på klinikken.

Cecilie Bjørstrup Larsen

Dyrlægestuderende

I foråret 2018 blev Cecilie ansat her på klinikken i forbindelse med at vi flyttede til større lokaler. Hun startede på dyrlægestudiet i efteråret 2017. Cecilie hjælper primært til i hverdagens eftermiddagstimer, om lørdagen i vores pet-shop samt assisterer vores dyrlæger ved akutvagter i weekenderne. Det er en rigtig god mulighed for Cecilie at kunne kombinere det teoretiske på studiet, med den praktiske erfaring her på klinikken.

Veterinærsygeplejerske

Conny Løfgren

Veterinærsygeplejerske
Fagveterinærsygeplejerske i anæstesi

Conny har en karriere som fysioterapeut bag sig, men i 2012 blev hun ansat som veterinærsygeplejerskeelev her på klinikken. Efter endt uddannelse i 2015 har Conny heldigvis valgt at blive en fast del af holdet, som veterinærsygeplejerske.
Conny interesserer sig for arbejdet med alle familiedyr, men hendes hjerte banker i særdeleshed for vores gnaverpatienter. Det er en patientgruppe, som traditionelt har været lidt overset, men ikke mindst med Connys hjælp og interesse har vi øget vores fokus og kompetencer på den område.

Camilla Bring-Nielsen

Veterinærsygeplejerske
Certificeret Veterinærsygeplejerske i Emergency og Critical Care.

Camilla blev uddannet som veterinærsygeplejerske i 2015 ved AniCura Københavns Dyrehospital. Efter endt uddannelse, fortsatte hun med at arbejde på hospitalet indtil sommeren 2019, hvor hun blev ansat på Skovlunde Dyrehospital.

Camilas interesse- og kompetenceområder er Intern Medicin og Akut Medicin. I foråret 2019 færdiggjorde hun en engelsk uddannelse inden for netop dette felt, og bærer derfor titlen som Certificeret Veterinærsygeplejerske i Emergency og Critical Care.
Dette betyder, at Camilla bedre kan supplere dyrlægerne ved intensive og akut syge patienter.

Derudover har Camilla en forkærlighed for gnavere og kaniner – et område hun bestræber sig på at opnå mere viden omkring.

I kan møde Camilla overalt på hospitalet, da hun skifter mellem at være på behandlingsafsnittet og i modtagelsen.

Nikita Nilausen

Veterinærsygeplejerske

Nikita blev uddannet på Anicura Københavns Dyrehospital i 2015. Efter endt uddannelse blev hun på hospitalet i 2 år, hvorefter hun blev ansat på Lyngby Dyrehospital. Nikita har deltaget i mange vagter og har stor erfaring med at tage sig af kritisk syge dyr.

Nikita blev ansat på Skovlunde Dyrehospitali december 2018. Hun interesserer sig specielt for operative patienter og tandpatienter. 

Nikita vil være at finde i både behandlingsafsnittet og modtagelsen. 

Fysioterapeut

Line Lukowski-Larsen

Fysioterapeut

er certificeret human fysioterapeut og er medlem af Danske Fysioterapeuter.

Line Lukowski arbejdede i 8 år som fysioterapeut indenfor forskellige grene af fysioterapien bl.a. på hospital i Tyskland, kommunal genoptræning og ansættelse hos et bandagistfirma i Danmark, samt ved en skadestue i Norge, før hun valgte at fokusere på sin interesse og passion for dyr.

I 2013 blev Line Lukowski uddannet hundefysioterapeut og har siden taget videreuddannelse indenfor rehabilitering og behandling af hund (herunder træning i vand med WaterWalker), såsom KranioSakral Terapi til hund, mobiliseringsteknikker og opfølgende hundefysioterapi hos Kennel & Paddock samt Hamilton Specialist Referrals, UK med fokus på at optimere gang- og bevægefunktion. Line bruger derudover laserterapi i sine behandlinger.

Line bruger derfor et væld af forskellige teknikker i sine behandlinger af patienter efter kirurgi, af sportshunde, som skal præstere bedre og den gigtplagede patient.