44 91 90 77 kontakt@skovdyr.dk

Hvem er vi?

På Dyreklinikken Skovlunde – Herlev har vi et bredt hold af dyrlæger og veterinærsygeplejersker ansat. Det betyder at vi kan tilbyde specialiseret viden inden for stort set alle grene af faget. Herunder kan du lære os lidt bedre at kende.

Stig Feldballe Bernholm

Dyrlæge

Stig er uddannet dyrlæge  1991 og har været at finde her på klinikken lige siden. I 1996 blev han medejer og siden 2005 har han været ene ejer af klinikken.

Stig har stor erfaring og interesse indenfor kattesygdomme. Det betyder blandt andet at Stig i høj grad har kontakten med de mange katteopdrættere, som kommer i klinikken.

Stigs andet store interesseområde er ortopædkirurgi. En stor del af Stigs tid på operationsstuen bliver således brugt på at operere discusprolapser, brækkede ben eller knækkede korsbånd.

Stig har desuden meget efteruddannelse indenfor sygdom hos fugle, så har du en fugl med herned, vil det som regel være Stig du møder.

Pernille Hansen

Dyrlæge

Pernille er uddannet fra Landbohøjskolen i 1997. De første 3 år arbejdede hun på Karlslunde Dyrehospital og siden år 2000 har hun været en del af Dyreklinikken Skovlunde – Herlev. Pernille har alle årene været den hovedansvarlige for klinikkens hudpatienter og løbende holdt sig ajour med den nyeste viden på området.

Siden 2008 har Pernille taget en række kurser i tandsygdomme- og behandlinger. Tandbehandlinger udgør i dag en stor del af Pernilles daglige arbejde i klinikken.

Pernilles tredje store interesseområde er adfærd og hun har siden 2003 behandlet hunde og katte med adfærdsproblemer, fungeret som hundesagkyndig for politiet og holdt foredrag for ejere, veterinærsygeplejersker og dyrlæger.

Anne Jørgensen

Dyrlæge

Anne er uddannet dyrlæge i 2006 fra Landbohøjskolen og har lige siden været ansat her på dyreklinikken. Anne har desuden en mangeårig og bred erfaring indenfor diagnostik og behandling af både medicinske og kirurgiske sygdomme hos familiedyr.

Annes særlige interesse er Intern Medicin og akut medicin og hun færdiggjorde i 2012 et 3-årigt europæisk uddannelsesforløb inden for netop dette område.

Derudover har Anne en hovedinteresse i ultralydsscanning, som hun har efteruddannet og dygtiggjort sig i siden 2007. Anne foretager for nuværende størstedelen af klinikkens scanninger.

Conny Løfgren

Veterinærsygeplejerske

Conny har en karriere som fysioterapeut bag sig, men i 2012 blev hun ansat som veterinærsygeplejerskeelev her på klinikken. Efter endt uddannelse i 2015 har Conny heldigvis valgt at blive en fast del af holdet, som veterinærsygeplejerske.

Conny interesserer sig for arbejdet med alle familiedyr, men hendes hjerte banker i særdeleshed for vores gnaverpatienter. Det er en patientgruppe, som traditionelt har været lidt overset, men ikke mindst med Connys hjælp og interesse har vi øget vores fokus og kompetencer på den område.

Annette Hansen

Veterinærsygeplejerske

Annette er uddannet som veterinærsygeplejerske fra Fasanvejens Dyreklinik i Valby i 1999. Siden august 2000 har hun været ansat på Dyreklinikken Skovlunde – Herlev.

Annette tog i 2005 en 2-årige mellemlederuddannelse. Hun er i kraft af denne uddannelse med til at lede klinikkens personale.

Af andre ansvarsområder kan nævnes klinikkens efterhånden omfattende laboratorie, men Annette er også at finde både i receptionen og på operationsstuen. På operationsstuen er det tandrøntgen og pelspleje af katte, som har Annettes store interesse.

Stine Skov Pedersen

Veterinærsygeplejerske

Stine er uddannet veterinærsygeplejerske fra Nybrovej Dyreklinik i Lyngby i 2011. Der blev hun indtil hun i januar 2012 blev ansat på Dyreklinikken Skovlunde-Herlev.

Stines særlige interesse er anæstesi og da hun i januar 2014 blev tilbudt at starte på efteruddannelsen i netop det, slog hun til. I april 2015  kunne hun således smykke sig med titlen fagveterinærsygeplejerske i anæstesi og hendes daglige gang er derfor primært på operations- og behandlingsafsnittet på klinikken.

 

Christina Marott

Veterinærsygeplejerske

Christina blev færdiguddannet på Dyrehospitalet Sydvestsjælland i 1993, så hun har efterhånden mange år på “bagen” inde for det veterinære område. Efter en årrække på Gentofte Dyreklinik har hun været på Dyreklinikken Skovlunde-Herlev siden 2005.

Christina er den person på klinikken, som tager sig af genoptræning af patienter med knogle- og ledlidelser, især efter større knogleoperationer hjælper hun dem tilbage til normal funktion igen.

Christina er fagveterinærsygeplejerske inden for adfærd og har stor erfaring indenfor adfærdsbehandling og træning af især hunde.

Sandra Deigaard Krogh

Dyrlægestuderende

Sandra har siden foråret 2016 været ansat som dyrlægestuderende på dyreklinikken. For Sandra er arbejdet på klinikken en fantastisk mulighed for at hænge den teoretiske viden fra studiet op på noget praktisk erfaring fra dyreklinikken. Sandra kan I primært møde om lørdagen i vores petshop, men hun hjælper også til i de weekender, hvor vores dyrlæger har akutvagten.