44 91 90 77 skovlunde@anicura.dk

Tiden går hurtigt, og vi er allerede midt i den mørke tid igen. Vi vil med dette nyhedsbrev blandt andet gerne ønske jer en glædelig jul og vise billleder fra vores nye hospital.

Herunder kan du læse om:

  • Åbningsreceptionen den 22/6
  • Det nye hospital
  • Ny dyrlæge og ny veterinærsygeplejerske på klinikken
  • Angst for fyrværkeri


Åbningsreceptionen den 22/6

Efter en byggeperiode på et par år og en meget hektisk uge op til, holdt vi åbningsreception den 22/6. Vi er meget glade for, at så mange mødt op og så vores nye, store hospital. Vi takker for opmærksomheden og for de mange flotte gaver.
Vi blev desværre efterfølgende bekendt med, at ikke alle havde fået besked om receptionen. Invitationen blev sendt ud med mail, fra de adresser vi har i journalsystemet, men på grund af en teknisk fejl fra udbyderen af vores journalsystem var der desværre en del, som ikke fik den. Det beklager vi meget! Vi vil forsøge at råde bod på det, ved at holde åbent hus på et senere tidspunkt.

Det nye hospital

Det nye dyrehospital har nu været i gang i et halvt år. Det har som ventet været en krævende proces at flytte, men nu er vi faldet godt til. Dyr og klienter bliver prioriteret frem for praktiske indretningsmæssige detaljer. Derfor er nogle af disse ikke er på plads endnu. Der arbejdes på det, og vi glæder os til alt er helt færdigt. Vi nyder meget de forbedringer i arbejdsgangene som den meget ekstra plads giver.
Det åbner også muligheder for nye tilbud til patienter og klienter.

Ny dyrlæge og ny veterinærsygeplejerske på klinikken

Dyrlæge Ann-Kirstine thor Straten, som har arbejdet hos os som vikar siden maj måned stopper den 21/12. Vi er meget glade for, at Ann-Kirstine har hjulpet os igennem en periode med underbemanding på klinikken og ønsker hende al held og lykke fremover.

Veterinærsygeplejerske Nikita Xenia Nilausen er startet hos os den 1. december. Nikita er færdiguddannet i 2015. Hun har tidligere arbejde på Københavns Dyrehospital og Lyngby Dyrehospital. 

Dyrlæge Anne Topholm starter den 1. januar 2019. Anne har mange års erfaring, idet hun er uddannet dyrlæge fra 1996. Hun har arbejdet på flere klinikker og hospitaler og er derfor meget rutineret og vidende. Anne er ved at tage en masteruddannelse i kirurgi og vil hos os tilbringe meget af sin tid på operationsstuen.

Vi håber I vil tage godt imod Nikita og Anne.

NB! Vær opmærksom på, at der nu vil være to dyrlæger med navnet “Anne” på klinikken – Anne Topholm og Anne Jørgensen. Vi opdaterer vores hjemmeside med nye billeder så snart de er tilgængelige. 

Angst for fyrværkeri

På grund af lovgivningen bliver der nu heldigvis skudt mindre fyrværkeri af end tidligere, men mange hunde og katte bliver stadig meget påvirkede. Det er vigtigt at hjælpe dem så godt som muligt. Du kan læse mere her

 
Vi ønsker alle jer og jeres dyr en glædelig Jul og et rigtig godt Nytår
Fra os alle på Skovlunde Dyrehospital