44 91 90 77 skovlunde@anicura.dk

Vores Petshop

Spørg os endelig hvis der er noget du mangler.

Hills

Vi fører et bredt udvalg af både livsstadiediæter til sunde og raske dyr og sygdomsdiæter til behandling og forebyggelse af forskellige lidelser fra Hills.

Royal Canin

Vi fører mange af Royal Canins sygdomsdiæter af høj kvalitet. Det vi ikke har, kan vi bestille hjem.

Specific

Specific er dansk producerede livsstadie- og sygdomsdiæter af høj kvalitet. Vi fører hele deres sortiment i petshoppen.

Burgess Excel

Vi fører flere af Burgess’ fantastiske fuldfodere til kaniner og gnavere.

Petshop

Petshoppen befinder sig i klinikkens store venteværelse. Det er vores mål kun at sælge foder, plejeartikler og tilskudsprodukter, som er gennemtestede og af høj kvalitet.
Det er fortrinsvis veterinærsygeplejersker og – elever, der ekspederer i Petshoppen. Om lørdagen er det dyrlægestuderende der tager sig af betjeningen. Alle har gennemgået kurser i rådgivning om fodring til hund og kat.

I Petshoppen finder du:

  • Foder til hund, kat og gnavere
  • Sygdomsfoder til hund og kat
  • Tilskudsfoder (vitaminer, mælkeerstatninger, glucosaminer, mm.)
  • Plejeatikler (potevoks, ørerens, øjenbadevand, osv.)
  • Shampooer (både medicinske og almindelige shampoer)
  • Tilbehør (snore, halsbånd, foderskåle, transportkasser mm.)
  • Legetøj til hund og kat
  • Midler til behandling af lopper, flåter og andet utøj

Valg af det rigtige foder har stor betydning
Dit dyrs foder er afgørende for dets sundhed. Det gælder både dyr, der er sunde og raske, og dyr der af sygdomsmæssige årsager har brug for et særligt foder. Der findes i dag et væld af forskellige foder mærker og typer. Det kan være noget af en jungle at finde rundt i.
I Petshoppen er veterinærsygeplejersker og –elever alle uddannet til at rådgive dig om valg af det mest optimale foder til dit dyr. I Petshoppen forhandler vi foder af mærkerne Specifik, Hills (Science Plan og Prescription Diet) og Royal Canin. Det er alle mærker der er gennemtestede og hvis kvalitet vi kan stå inde for.

Spørg hvis du ikke kan finde det ønskede foder på hylden
På grund af begrænset lagerplads kan vi ikke have alle typer af foder hjemme samtidig. Vi kan dog altid bestille det ønskede hjem til dig inden for mærkerne Specifik, Hills (Science Plan og Prescription Diet) og Royal Canin.

Kampagnetilbud
Foderfirmaerne har ofte kampagnetilbud på enkelte typer af foder. Det kan du få glæde af. Under nyheder på hjemmesidens forside kan du se hvilke og hvis du er kernekunde får du besked om hvilke via nyhedsmails.

Besøg vores webshop på Vetboxen.dk
Da vi sætter stor stolthed i vores arbejde, og ønsker at tilbyde dig den bedste service, både på vores klinik og online, har vi valgt at lave et samarbejde med en af Danmarks største og bedste Webshops indenfor alt til hund, kat og andre kæledyr, nemlig Vetboxen.dk som er en webshop,  lavet i samarbejde med dyrlæger rundt om i hele Danmark.

Så tænk på Vetboxen.dk næste gang du køber ind online, så støtter du os samtidigt 🙂